Postavljanje granica u procesu savetovanja

Dvodnevna radionica „Postavljanje granica u procesu savetovanja sa Pasošem kompetencija“ kreirana i vođena od strane psihologa, savetnika MAPS-a,  Vinke Žunić i Jasmina Ganića, okupila je savetnike Bosne i Hercegovine, Kosova i Srbije. Savetnici su imali priliku da na interaktivan način uče o psihološkim aspektima savetodavnog procesa, njihovim zakonitostima i načinima za prevazilaženje teškoća koje se u procesu savetovanja mogu javiti. Savetovanje sa Pasošem kompetencija delikatan je i zahtevan proces, a uloga savetnika izuzetno odgovorna. Zato je važno poznavati i primenjivati alate koji omogućavaju da i savetnik i savetovana osoba iz procesa dobiju ono najvrednije.

Radiončari su se bavili temama uloge i prepoznavanja emocija, transfernim osećanjima, asertivnom komunikacijom, sindromom sagorevanja i drugim temama iz oblasti psihologije usko povezanim sa procesom savetovanja sa Pasošem kompetencija.

Radionica „Postavljanje granica u procesu savetovanja sa Pasošem kompetencija“ realizovana je uz finansijsku podršku GIZ ORF MMS projekta.

2019-06-28T19:34:32+00:0028/06/2019|